Samsun Üniversitesi PSİKOMER’den Cinsel Farkındalık Eğitimi

Samsun Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PSİKOMER) tarafından ‘Kadınlar İçin Cinsel Farkındalık ve Gelişim Atölyesi’ kapsamında eğitim düzenlendi.
Samsun Üniversitesi Merkez Rektörlük Ofisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinliğe ilgililer katıldı. Dört oturum şeklinde gerçekleşecek olan eğitimin ilk iki oturumunda Samsun Üniversitesi PSİKOMER Müdürü Klinik Psikolog Dr. Kübra Yılmaztürk Yıldırım, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Zehra Yılmaz ve Fizyoterapist Fzt. Canan Balcı Özkan Kadın Cinselliğinin ABC’si,  Pozitif Cinsellik 1 – Vajinismus ve Disparoni (Ağrılı Cinsel İlişki) konularında eğitimler verdi.
19 Mart 2022 tarihinde gerçekleşecek olan üçüncü oturumda eğitimciler katılımcılara ‘Pozitif Cinsellik – Cinsel İsteksizlik ve Anorgazmi (Orgazm Olamama)’, 9 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecek olan son oturumda ise ‘Doğum Sonrası Cinsellik’ konusunda bilgi verecek.

Arzu eden katılımcılar Samsun Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin gerçekleştireceği eğitimlere samupsikomer.samsun.edu.tr internet sitesi ve ilgili sosyal medya hesaplarından ulaşabilecekler.

 

 

15 Mart 2022
686 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?

Öğrenci Destek Hattı